Congrestip: Mediapark Jaarcongres 2010

Op 9 juni vindt voor de derde keer het Mediapark Jaarcongres plaats. Onder de titel ‘Oog voor het scherm’ brengt Immovator een programma onder dagvoorzitterschap van Hadassah de Boer. Het Congres concentreert zich op innovaties rond het scherm en bespreekt die aan de hand van nieuwe plannen, nieuwe cijfers en nieuwe initiatieven. De organisatie verwacht op 9 juni meer dan 1.000 deelnemers te ontvangen bij de sessies, van ontbijt tot keynote. Publishr is mediapartner van het Mediapark Jaarcongres.

Inschrijven voor het Mediapark JaarcongresUit het persbericht van de organisatie:

  • Keynote spreker is Erik Huggers, Director BBC Future Media & Technology van de BBC. Erik Huggers presenteerde onlangs BBC Online als het hart van de hele BBC strategie, waar alle diensten en schermen omheen georganiseerd gaan worden
  • Voor het eerst in Nederland wordt uitgebreid aandacht gegeven aan 3D televisie. U leert alles over de laatste ontwikkelingen, de plannen in de markt en natuurlijk kunt u ook zelf 3D televisie bekijken. Astra lanceert tijdens het MPJC zijn 3D demo kanaal en partijen als Eyeworks en Sony zullen laten zien wat zij van plan zijn.
  • Media ondernemers als Ruud Hendriks (NRC/Het Gesprek), Joris van Heukelom (Sanoma), Ruud de Langen (Mindshare) en Frank Volmer (De Telegraaf) bespreken hun strategie rond het televisiescherm, het web, de mobiele telefoon en de iPad
  • Het Mediapark Jaarcongres vindt plaats op de dag van de verkiezingen. Samen met Maurice de Hond kijken we naar het stemgedrag van het Mediapark en wat de mediaplannen van de diverse politieke partijen zijn.
  • Het Mediapark Jaarcongres biedt tevens een overzicht van nieuwe cijfers over marktontwikkelingen in de mediasector aan de hand van de Cross Media Monitor en informatie uit onderzoek van Gfk. Deze informatie wordt gepresenteerd in de vorm korte video’s en animaties, verzorgd door de Media Academie en de HKU.

Dit bericht verscheen eerder op Publishr – weblog en magazine voor uitgevers

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Blog, Congres

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s